Aanbod zomer 2023 (april - oktober)

Wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in onze trainingen, dit is de eerste stap op weg naar vooruitgang in jouw tennis 👊🏼 !

Binnen ons aanbod kun je alle kanten op! Voor ieder niveau en voor iedere leeftijd bieden we training aan. Lees gauw verder voor meer details ⤵️

🚨 Lidmaatschap verplicht

Om bij ons op Joy Jaagpad te kunnen trainen is een geldig lidmaatschap van Joy Jaagpad verplicht. Je moet dit zien als speelrecht voor de banen waarop we training geven. Daarnaast kun je met dit lidmaatschap vrijspelen en competitie / toernooien spelen. De prijzen voor training zijn exclusief lidmaatschap. Het lidmaatschap dien je vóór aanvang van de eerste training zelf te regelen via DEZE LINK.

Ben je nog geen lid? Let op: welpen (4 t/m 11 jaar), jeugdleden (12 t/m 17 jaar) en dagleden (spelen ma t/m vr tot 17.00 uur) kunnen zich direct als lid inschrijven bij Joy. Voor senioren en studenten is er momenteel helaas een wachtlijst van ongeveer anderhalf jaar. Dagleden kunnen van maandag t/m vrijdag tot 17.00 uur trainen.

Trainingsdata zomer 2023: KLIK HIER OM ZE TE ZIEN.

Privétraining aanvragen? KLIK DAN HIER.

Jeugd

< 18 jaar

sports_tennis

Plezier / ontwikkeling / wedstrijd

check_circle

KNLTB Tenniskids

thumb_up_alt

Subsidie mogelijk; stadspas / Jeugdfonds

ℹ️ KNLTB Tenniskids en balkleuren

Klik op meer informatie om de mogelijkheden en prijzen te bekijken

Kosten

Groepstraining 60 minuten

Gebaseerd op 60 minuten training op een vast moment in de week. Totaal 16 weken training in de periode 3 april tot 1 oktober 2023.

• 4 deelnemers = €309 pp.
• 6 deelnemers = €200 pp.📣
• 8 deelnemers = €148 pp. 📣
📣 op 2 banen

Groepstraining 90 minuten

Gebaseerd op 90 minuten training op een vast moment in de week. Totaal 16 weken training in de periode 3 april tot 1 oktober 2023.

• 4 deelnemers = €463 pp.
• 6 deelnemers = €301 pp.📣
• 8 deelnemers = €223 pp. 📣
📣 op 2 banen

Privé- of duo training 60 minuten

• Privétraining = €62 per uur
• Duo-training = €31 pp. per uur
• Privétraining 16 x = €992
• Duo-training 16 x = €496 pp.

Senioren

18 ≥ jaar

ℹ️ Op maandag t/m donderdag na 19:00 uur, zal er naar alle waarschijnlijkheid alleen ruimte zijn voor groepstraining van 4 personen.

Als er een overinschrijving (te veel deelnemers) ontstaat dan zijn we genoodzaakt om groepen van 5 te maken. Deelnemers rouleren dan onderling, dit betekent dat men af en toe geen training heeft. In dit geval zal de prijs naar beneden bijgesteld worden.

Klik op meer informatie om de mogelijkheden en prijzen te bekijken

Kosten

Groepstraining 60 minuten

Gebaseerd op 60 minuten training op een vast moment in de week. Totaal 16 weken training in de periode 3 april tot 1 oktober 2023.

• 4 deelnemers = €309 pp.

Privé- of duo training 60 minuten

• Privétraining = €68 per uur
• Duo-training = €34 pp. per uur
• Privétraining 17 x = €1092
• Duo-training 17 x = €571 pp.

Joy's Toppers

Training voor topspelers

De planning voor de topteams wordt nog gemaakt!


Extra informatie

Voorkeur groepsgrootte jeugd
In het formulier kun je aangeven welke groepsgrootte de eerste of tweede voorkeur heeft. De groepsgrootte is afhankelijk van de andere inschrijvingen. Je gaat bij de inschrijving akkoord met beide opties. Het kan voorkomen dat we zowel de eerste als de tweede keuze niet kunnen bieden, in dat geval ben je niet verplicht deze groepstraining af te nemen.

Groepsgrootte senioren

ℹ️ Op maandag t/m donderdag na 18:00 uur, zal er naar alle waarschijnlijkheid alleen ruimte zijn voor groepstraining van 4 personen.

Als er een overinschrijving (te veel deelnemers) ontstaat dan zijn we genoodzaakt om groepen van 5 te maken. Deelnemers rouleren onderling, dit betekent dat men af en toe geen training heeft. In dit geval zal de prijs naar beneden bijgesteld worden.

Groepsindeling

Inspire bepaalt de samenstelling van de trainingsgroepen en deelt in op niveau. Bij inschrijven kun je wel voorkeuren aangeven voor groepssamenstelling, hier proberen we dan rekening mee te houden.

Vragen / opmerkingen

In het opmerkingenveld kun je vragen en opmerkingen kwijt.

Denk daarbij aan:

  • voorkeur trainer
  • Subsidieaanvraag jeugd: wij werken samen met Stadspas en het Jeugdfonds
  • Prijsstijging

    Helaas hebben wij, wegens de inflatie, de prijs moeten verhogen ten opzichte van vorig seizoen. We hebben een prijsstijging van +/- 5 % gehanteerd. Op deze manier kunnen de inkomsten van de trainers omhoog en kunnen we de andere stijgende kosten dekken.

Tennistrip!

Ben jij al eens op tennisreis geweest? Dit jaar beidt Inspire meerdere Trips aan.

Data Weekends

📅 11 en 12 maart

📅 4 en 5 maart

Data Week

📅 2-8 Oktober 📍Barcelona