Inschrijven winter 2022/23

Train jij mee deze winter?

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor training in het komende winterseizoen.

Lees alles over ons aanbod op onze

Inschrijven winter 22/23

Via onderstaande formulieren kun jij je inschrijven.
❗️Beschikbaarheid: De opgegeven beschikbaarheid in het inschrijfformulier is leidend en bindend. Dit wil zeggen dat Inspire de indelingen en planning hierop baseert. Het is niet mogelijk om na het ontvangen van de indeling, de beschikbaarheid nog aan te passen. Ofwel, als wij jou plaatsen op jouw beschikbare dagen en tijden dan ben je verplicht de trainingsplek af te nemen.

Jeugd

4-17 jaar

Volwassenen

18 >

Extra informatie

Voorkeur groepsgrootte

In het formulier kun je aangeven welke groepsgrootte de voorkeur heeft. De groepsgrootte is afhankelijk van de andere inschrijvingen. Je gaat bij de inschrijving akkoord met beide opties.

Groep van 5 i.p.v. 4

Normaliter zijn de tijden van 19:00 - 22:00 uur erg populair en snel vol. Om deze reden kiezen we bij volwassenen training dan vaak voor groepen van 5 deelnemers die onderling rouleren. De prijs wordt dan aangepast op 5 deelnemers.

Groepsindeling

Inspire bepaalt de samenstelling van de trainingsgroepen en deelt in op niveau. Bij inschrijven kun je wel voorkeuren aangeven voor groepssamenstelling, hier proberen we dan rekening mee te houden.

Lidmaatschap Joy Jaagpad

De genoemde prijzen zijn alleen geldig in combinatie met een lidmaatschap bij Joy Jaagpad. Ben jij nog niet lid? Ga dan naar de website van Joy Jaagpad.

Met welke balkleur speelt jouw kind?

Lees er alles over -> KNLTB Tenniskids en balkleuren