Het team op Joy

Raymon Jansson

Hoofdtrainer

 • 41 jaar
 • Hoofdtrainer Junior Joy
 • Tennisleraar A- / B- / C-licentie.
 • Tenniskids 1, 2 en 3 diploma

Na een kortstondig avontuur als fulltime tennisser, heb ik me helemaal op vak van tennistrainer gestort.

Afgelopen 9 jaar heb ik op Tennisclub Kattenlaan gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor het uitvoeren en opzetten van het jeugdprogramma. Dit heeft op Kattenlaan zijn vruchten afgeworpen, want het aantal jeugdleden is in deze periode enorm gestegen. Daarvoor was ik 6 jaar selectietrainer bij de Baarnse Lawn Tennisclub. Ook heb ik instroomtraining gegeven aan de jongste talenten voor de KNLTB. Al mijn ervaring neem ik mee om van Junior Joy by Inspire ook een groot succes te maken.

Teun en ik kennen elkaar al een hele tijd. We hebben samengewerkt binnen een tennisschool en hebben samen de coach-opleiding (C-opleiding) gedaan. Maar bovenal delen we dezelfde visie en houden we elkaar scherp met sterk inhoudelijke discussies.

Met alle Tenniskids-diploma’s op zak en met bijna 20 jaar ervaring in jeugdtennis, ben ik superenthousiast om het Junior Joy programma aan te sturen.

Teun Kuijken

Manager & Trainer

 • 35 jaar
 • Oprichter Inspire
 • Tennisleraar A- / B- / C-licentie.
 • Tenniskids 1, 2 en 3 diploma.

Mijn naam is Teun Kuijken en sinds 2016 oprichter en eigenaar van tennisopleiding Inspire in Amsterdam. Voordat ik mijn eigen tennisopleiding opende heb ik ruim 10 jaar als tennistrainer gewerkt bij diverse tennisverenigingen en -scholen. Naast het geven van tennistraining was ik ook actief betrokken bij het beleid en gaf ik advies. In 2016 heb ik besloten om zelf een tennisopleiding te starten waar ik mij voornamelijk richt op het geven van hoge kwaliteit training aan talentvolle jeugd. Nu wil ik gaan verbreden door mij te richten op alle jeugdleden die het leuk vinden om lekker te tennissen. Ik wil jeugdtennis de boost geven die het nodig heeft. Hiervoor werk ik samen met de juiste partners en tennisverenigingen.

Met mijn nieuwe tennisschool Junior Joy by Inspire wil ik alle jeugdleden van Joy Jaagpad verslingerd te laten raken aan de tennissport. We hebben daarom een totaal programma ontwikkelt dat aansluit op de behoefte en de leeftijd van het kind. Kinderen zullen hierdoor vaker en met meer plezier op de tennisclub van Joy Jaagpad aanwezig zijn.

Ik ben ambitieus, leergierig en staat open voor alle ideeën om van Junior Joy een groot succes te maken!

André Hillenius

Trainer

 • 22 jaar
 • Trainer Junior Joy
 • Tennisleraar A-licentie

Mijn naam is André Hillenius en ik ben sinds jongs af aan veel met tennis bezig. Zelf begon ik met tennissen bij niemand anders dan Teun zelf! Na jaren inspirerende trainingen en veel wedstrijden te hebben gespeeld is de passie voor het tennis bij mij gemanifesteerd. In 2018 heb ik daardoor mijn A-licentie bij de KNLTB gehaald. Ik vind het geweldig om mijn kennis over te dragen op dezelfde enthousiaste manier waarop dat bij mij gebeurde en samen met de leerlingen naar een hoger niveau te komen. Mijn passie is er nog altijd en ik tennis nog steeds veel.

Ik geniet enorm van de trainingen die ik geef op het mooie Joy, samen met het topteam van Junior Joy!

Dyan Soudant

Trainer

 • KNLTB gelicenseerd
 • Topsport achtergrond
 • Vol ambitie en ideeën

Mijn naam is Dyan Soudant en ben 35 jaar. Ik ben op 3 jarige leeftijd begonnen met tennissen. Mijn ouders hebben vroeger zelf veel getennist dus ik ging vaak mee om te kijken en vond dat meteen al leuk.

In mijn jeugd heb ik de nationale jeugd toernooien gespeeld en daarna de nationale toernooien bij de senioren. Ik had toen de ambitie om van wedstrijdtennis mijn beroep te maken. Na een tijdje fulltime in Nederland te hebben getraind en gespeeld, kreeg ik de kans om naar Barcelona te verhuizen. Ik heb bijna 3 jaar in Barcelona gewoond. Daar trainde ik dagelijks, en heb ik bijna de hele wereld rond gereisd om internationale toernooien te spelen. Helaas kwam hier ook een abrupt einde aan door een blessure.

Tijdens mijn revalidatie ben ik begonnen met training geven in Barcelona. Na een lange revalidatie periode en geen vooruitzicht om zelf te kunnen spelen op topniveau, wilde ik even wat anders dan tennis. Ik ben in Nederland een studie gaan doen en heb ik een baan gevonden in de pensioenen en verzekeringen.

Toch bleef het altijd kriebelen om weer elke dag op de baan te staan. Nu niet meer om zelf te tennissen, maar om mijn kennis en passie over te brengen naar anderen. Ik ben in 2015 begonnen met training geven in Nederland en sinds 2016 geef ik fulltime training. Ik heb ervaring opgedaan in alle doelgroepen, van jong tot oud en van beginner tot Nederlandse top(jeugd). Deze diversiteit trekt mij enorm aan, en ik geniet er van om iedereen weer een beetje beter te maken.

Ik zie jullie graag op en rond de tennisbaan!