Over ons

Inspire is in 2016 opricht door Teun Kuijken. Inspire is specialist op het gebied van jeugdtennis en jeugdopleiding. Met onze trainingen en de samenwerking met de club zijn we er op uit kinderen verslingerd te laten raken aan de tennissport. Naast Joy zijn we ook actief op Tennispark Sloterplas en TV Osdorp.

Onze missie is Inspireren

What's in the name...


Wij zijn een team van trainers met ieder een enorme passie voor de tennissport. Dit stralen we uit op en naast de baan. Iedere dag proberen we dit over te brengen op spelers en clubs.

Met onze toptennis-tak streven we naar het hoogst haalbare; het volledig potentieel van iedere speler benutten. Passie, toewijding, acceptatie, respect en discipline zijn belangrijke kernwaarden die we spelers meegeven.

Hoe wij te werk gaan

Luisteren, sturen en flexibel zijn

Om onze richting en werkwijze te kunnen bepalen beginnen we met luisteren. Luisteren naar de speler en luisteren naar de club. Alleen op deze manier kunnen we de juiste beslissingen maken om het proces te begeleiden en te sturen.

Zodra we met de club of speler op weg zijn, blijven we goed luisteren en bijsturen. Dit is een dynamisch proces waarbij flexibiliteit belangrijk is.

Waarom kiezen voor Inspire?

Kwaliteit staat voorop

Wij bestaan uit een team van goed opgeleide trainers, die zich continu blijven ontwikkelen. Daarnaast zit er enorm veel ervaring in het team. We hebben trainers met ervaring in Nederland en ervaring in het buitenland, dit maakt ons uniek omdat we een bredere kijk op zaken hebben.

De partner in jouw tennis

Wij stellen de speler en club centraal. Wat speelt er bij jou? Wat heb jij nodig? En hoe gaan we dit samen invullen? Training geven en clubs begeleiden is een gezamenlijk proces. Het samenwerken is waar wij sterk in zijn en van genieten!

Wij zien altijd verbetering

Stilstand is achteruitgang. Tennis is een spel van grote diversiteit, en er zijn altijd wel elementen die jij kunt verbeteren. Bij ons houdt ontwikkeling nooit op, dat houdt ons scherp en dat houdt het leuk. Zowel voor de spelers, de club als de trainer!

Op alle doelgroepen een specialist

We kunnen iedere doelgroep bedienen met ons team van specialisten:

  • Tennistrainers jeugd
  • Tennistrainers senioren
  • Talententrainers
  • Tenniscoaches
  • Fysieke trainers
  • Mentale trainer